El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el Taradell i se situa a només tres punts del lideratge

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CP Taradell (3-2) a la setzena jornada de Primera Divisió. Pau Gilabert en dues ocasions i Borja Ferrer han estat els autors dels gols que han certificat un triomf ajustat, però molt important tenint en compte l'empat del líder, el Calafell, davant CP Vilafranca. Els de Joan Carles Vadillo ocupen la segona posició, a només tres punts del lideratge i tenen quatre punts de marge respecte el tercer classificat, l'Alcobendas.

El PHC Sant Cugat ha començat el matx molt endollat i en els primers compassos de partit s'ha posat dos gols per davant en el marcador. Pau Gilabert ha fet el primer al minut 5 i Borja Ferrer ha fet el segon dos minuts més tard. Els santcugatencs haurien pogut engreixar la diferència de gols però Pau Gilabert ha fallat el penal i el Taradell s'ha desempallegat dels llençols per començar la reacció.

El visitant Daniel Rodríguez també ha fallat el llançament del penal però ha aprofitat el refús per retallar distàncies. Quan només restava un minut pel descans Marçal Casadevall ha fet el gol de l'empat amb un potent xut des de fora l'àrea. Cap dels dos equips ha pogut trencar l'empat en els primers compassos de la segona meitat per culpa d'una tònica igualada.

Pau Gilabert ha transformat una falta directa per fer el 3 a 2 al minut 10 del segon temps. Tots dos equips han tingut ocasions per ampliar el seu registre golejador però les defenses han estat més encertades. Ja a les acaballes del partit, el Taradell ha apujat una marxa i ha tingut ocasions per forçar l'empat i esgarrapar un punt. Un immens David Toda, però, ho ha impedit amb un recital d'aturades per tancar la porteria santcugatenca amb pany i forrellat.

El tècnic santcugatenc, Joan Carles Vadillo, explica que si bé la dinàmica de resultats és positiva, l'equip ha de millorar en el joc.

Joan Carles Vadillo

Estem en una dinàmica bona de resultats, no de joc. Ens manca una mica d'experiència per gestionar depèn de quina situació, però la part positiva és que les estem solucionant.

La setmana que ve els santcugatencs visiten la pista del vuitè classificat, el CP Vilanova.