El PHC Sant Cugat es deplaça a Vilanova amb l'objectiu de seguir consolidant la posició d'ascens


  • Comparteix:

El Patí Hoquei segueix a la recerca de l'ascens

El Patí Hoquei segueix a la recerca de l'ascens

El Patí Hoquei Club Sant Cugat intentarà seguir consolidant la seva posició a la zona d'ascens de Primera Divisió en la visita al vuitè classificat, el Club Patí Vilanova aquest dissabte a dos quarts de nou del vespre. Els santcugatencs han sumat tres victòries seguides en lliga, dinàmica que els ha dut a la segona posició amb un coixí de cinc punts respecte els equips que es quedarien sense pujar a l'Ok Lliga. Els de Joan Carles Vadillo es veuran les cares amb un Vilanova que arriba després d'una contundent derrota.

Tot i el parèntesi de la Copa de la Princesa, la posició del Patí Hoquei Club Sant Cugat en aquest tram definitiu és immillorable. Sòlid a casa i més madur que altres temporades, els de Sant Cugat són a 10 jornades de l'ascens, tenint en compte el privilegiat lloc on es troben ara. Tot i això, les experiències precedents els avisen que no es pot badar i que cal assegurar quants més punts de marge millor per no dependre de la calculadora a una última jornada que duu mals records.

Així, el partit a la pista del Vilanova ha de servir perquè els vermell-i-negres segueixin en la trajectòria ascendent i segueixin posant setge al líder, un Calafell que és ja només a tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.