Un PHC Sant Cugat sòlid supera el Vilanova a domicili i segueix segon, en llocs d'ascens a l'OK Lliga


  • Comparteix:

David Martínez, un dels golejadors

David Martínez, un dels golejadors

El Patí Hoquei Club Sant Cugat es desfà amb autoritat (2-5) del Club Patí Vilanova a la dissetena jornada de Primera Estatal i manté la segona posició, la posició còmoda a la zona d'ascens i el seu paper d'equip gran a la categoria. Els de Joan Carles Vadillo segueixen amb cinc punts de marge respecte el quart classificat, el primer conjunt que no ascendeix, quan resten nou jornades per al final de la competició.

El Patí Hoquei de Joan Carles Vadillo segueix mostrant que és un equip més madur que el curs passat, i això el pot dur, d'una vegada per totes, a l'anhelat ascens a l'OK Lliga. Els santcugatencs no donen mostres de debilitat i estan estabilitzant un marge per mantenir-se a la zona noble quan hem entrat ja a la recta final del curs. Aquesta jornada, l'equip ha començat manant ben d'hora, amb una diana de Joan Farnés als pocs compassos de matx.

Quan havien passat 10 minuts, Pau Gilabert ha fet el segon, però al cap de quatre minuts Erik Gual ha retallat distàncies. Gilabert no ha transformat una falta directa abans del descans, al qual s'ha arribat amb el marge mínim dels vermell-i-negres (1-2). A la represa, qui ha errat l'opció des de la directa ha estat Gual, i això ho ha aprofitat Xavi Serrallonga que, amb dos gols en el 10 següents minuts, ha encarrilat el partit amb l'1 a 4.

Quan restava un minut David Paris ha anotat el 2 a 4, però els santcugatencs no han tremolat i David Martínez ha sentenciat fent el cinquè dels visitants. El Patí Hoquei suma 34 punts, segueix tres per darrere del líder, el Calafell, i la setmana que ve té el compromís més assequible que pot afrontar: rep el cuer, el Jolaseta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.