El femení del Junior vol fer un pas endavant en el seu retorn a la competició davant l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Anna Gil és la màxima golejadora del Junior amb tres gols / Font: Enrico Hockey

Anna Gil és la màxima golejadora del Junior amb tres gols / Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba retorna a la competició després de l'aturada davant l'Atlètic Terrassa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Les blau-i-negres enceten la segona volta de la Divisió d'Honor després de proclamar-se campiones de Catalunya d'hoquei herba i hoquei sala i subcampiones d'Espanya en el campionat indoor. L'equip de Joan Vidal ocupa la quarta posició amb 17 punts per darrera de la Complutense, el Polo i el totpoderós Club de Campo, que encara no ha perdut cap partit.

Tot i signar una primera volta discreta en comparació a d'altres temporades, les de Joan Vidal arriben al segon tram del campionat amb bones sensacions i dos títols a la butxaca. Les blau-i-negres volen aprofitar el vent de cua per millorar la dinàmica de la fase regular i el seu registre golejador: l'equip santcugatenc només ha fet nou gols aquest curs.

Ara bé, Atlètic Terrassa rep l'equip menys golejat de la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. Les terrassenques s'hauran d'esforçar de valent per desfer la forta defensa blau-i-negre i sumar un resultat favorable. L'equip ha fet 10 gols aquesta temporada i n'ha encaixat 24, amb un balanç de dos triomfs, dos empats i cinc derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.