El Patí Hoquei femení perd davant el Palau B en onze minuts fatídics per a les santcugatenques

Les santcugatenques continuen segones a la lliga

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-4) davant el Palau B a l'onzena jornada del grup A de la Nacional Catalana. Les de Joan Carné dominaven el partit (3-0), però en 11 minuts fatídics del primer temps han caigut derrotades de manera ajustada.

Primer partit sense Cristina Eliè a la porteria després de la lesió patida a la final de la Copa Generalitat. Les vermell-i-negres han sortit molt endollades i en els primers 10 minuts s'han avançat per 3 a 0 amb gols d'Anna Espriu, Carolina Herrera i Maria Rosa Tamburini. Les de Joan Carné ho tenien tot de cara per guanyar el matx, però les visitants han aconseguit una remuntada èpica en els darrers 10 minuts de la primera meitat. A la represa, les vermell-i-negres ho han intentat de totes les maneres, però han cedit el triomf.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carné, lamenta la falta d'intensitat defensiva en els quatre gols encaixats.