El Patí Hoquei Club Sant Cugat no vol sorpreses davant el cuer, el Jolaseta


  • Comparteix:

El Patí Hoquei espera signar el triomf amb solvència

El Patí Hoquei espera signar el triomf amb solvència

El Patí Hoquei Club Sant Cugat vol evitar qualsevol tipus d'ensurt a casa davant el cuer, el Jolaseta, aquest dissbate a dos quarts de nou del vespre a la jornada 18 de Primera Divisió. Els santcugatencs acumulen quatre victòries consecutives i han acomodat la seva posició a la zona d'ascens: ara mateix són segons classificats amb cinc punts respecte el quart, el Mataró, que és el primer conjunt que no ascendiria. Els bascos, de la seva banda, només han guanyat un partit i ostenten sis punts.

El Jolaseta es pren aquesta temporada com una de les millors experiències que ha viscut en molt de temps l'hoquei patins basc. De fet, el zenit va arribar a la Copa de la Princesa, que va organitzar i disputar com a amfitrió l'equip de Getxo. Tot i caure a semifinals de manera clara, els bascos van ser el focus d'atenció durant tres dies, i tot plegat gràcies a una temporada que els ha permès competir a la divisió de plata estatal.

El conjunt de Víctor Sainz va trigar tres jornades a sumar el primer punt, i des de llavors només ha sumat un triomf, a casa i davant el penúltim, el Rivas Las Lagunas. A més, el Patí Hoquei compta amb l'avantatge que el Jolaseta competeix molt millor a casa que a domicili, una nova dada que atorga favoritisme als santcugatencs. En qualsevol cas, no val a badar per als de Joan Carles Vadillo, que faran un pas més en cas de triomf cap a l'anhelat ascens quan resten nou jornades per al final de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.