El Junior suma tres punts importants en un partit poc brillant al camp del Barça

El masculí del Junior d'hoquei herba ha superat el Barça (1-2) en un partit disputat en què els santcugatencs han pagat la manca d'efectivitat i han acabat patint per sumar tres punts importants. Nil Escudé, just abans del descans, i Javi García, ja a l'últim quart, han estat els golejadors blau-i-negres, mentre que el Barça ha reduït distàncies al darrer minut en un stroke transformat per Santi Donoso. Els de Roger Pallarols segueixen amb peu ferm en les posicions capdavanteres de la Divisió d'Honor, i afronten amb la moral alta la Copa del Rei que tindrà lloc el proper cap de setmana a València, on s'enfrontaran justament amb el Barça en el primer partit.

El Junior ha començat un punt dubitatiu el matx a l'estadi Pau Negre de Montjuïc i no ha acabat de trobar fluïdesa en la construcció del joc davant un Barça sòlid al darrere. Els blaugrana tampoc no han inquietat massa la porteria santcugatenca, però poc a poc el partit s'ha anat obrint i, a les acaballes del segon quart, Nil Escudé ha aprofitat una pilota llarga i un desajust defensiu dels locals per obrir la llauna.

La segona meitat ha començat igual que ha acabat la primera: amb penals córner per al Barça, que no els ha aconseguit transformar. Tònica similar al primer temps, amb poc control de partit i domini altern, tot i que ha estat el Junior qui ha gaudit de les millors ocasions per fer el segon, sobretot a l'últim quart. A falta de pocs minuts pel final, Javi García ha trobat per fi el camí del gol en un contraatac, però el Barça no s'ha donat per vençut i ha seguit buscant el gol.

Santi Donoso ha transformat un stroke per donar emoció a l'últim minut de partit, però l'1-2 s'ha mantingut al marcador i el Junior s'ha endut els tres punts de Barcelona. El tècnic, Roger Pallarols, lamenta la falta d'efectivitat que els ha impedit sentenciar abans el partit.

Roger Pallarols

No volíem un partit boig, hem jugat un joc més segur i més fàcil. Arran del primer gol s'ha obert i hem tingut ocasions per matar el partit però ens falta efectivitat. És clarament el punt a polir.

La mala notícia per als santcugatencs ha estat la lesió muscular de Marcel Malgosa, que se suma a la baixa de Sergi Enrique. Tots dos són dubte per a la disputa de la Copa del Rei que arrencarà el proper divendres amb els quarts de final precisament contra el Barça. Un partit que Pallarols espera que sigui 'molt complicat' i amb un joc 'bastant diferent' al que ha practicat el Junior aquest dissabte.