Aixecar la segona Copa de la Reina de la seva història: el repte del Junior femení


  • Comparteix:

Marta Grau i les seves companyes, a pel títol

Marta Grau i les seves companyes, a pel títol

El Junior femení d'hoquei herba estrena aquest divendres a les tres de la tarda davant la Reial Societat un nou assalt a la Copa de la Reina. Després de dos subcampionats consecutius, les noies de Joan Vidal busquen per fi repetir la gesta de 1988 i aixecar el segon títol del KO de la seva història. Per fer-ho, el primer pas és davant un equip basc que no està mostrant la contundència de temporades anteriors i que aterra a la Copa en vuitena posició.

Fa temporades, el Junior vivia un malson amb la Reial Societat, que apareixia com la bèstia negra en les principals competicions estatals per a les santcugatenques. A hores d'ara, aquest paper l'ha substituit el totpoderós Club de Campo, que ha privat a les blau-i-negres de la glòria dels grans títols, sobretot a la Copa, amb dues derrotes santcugatenques davant les madrilenyes a les dues últimes finals.

Per tant, el duel d'aquest divendres de quarts de final enfronta dos equips amb una llarga trajectòria però que arriben en un moment diferent: el Junior ha tingut un inici de temporada més irregular de l'esperat, sobretot arran de la falta de gol, però després de l'aturada va demostrar que l'equip ha après la lliçó i va endosar un 6 a 0 al Taburiente. El tècnic de l'equip, Joan Vidal, reconeix que la importància de l'experiència als últims anys.

Joan Vidal

Els anys et van donant confiança i nivell competitiu. Cada any creixem una mica en aquest sentit.


La Reial Societat, de la seva banda, no està competint al nivell habitual els últims anys i, de fet, es troba lluny de les primeres posicions. Les basques ostenten tres Copes al seu palmarès i van aixecar el títol de lliga de Divisió d'Honor el 2013, en el seu èxit més recent. Des de llavors, l'equip ha perdut pistonada. En qualsevol cas, el seu tècnic, Jorge Pérez, és conscient que el conjunt no està competint al nivell de qualitat de la plantilla.

Jorge Pérez

Els nostres resultats no corresponent al nivell de la plantilla que tenim. La Copa pot ser un punt d'inflexió.


Els altres enfrontaments de quarts de final

CD Terrassa i Club Egara s'enfronten a les onze en el primer matx de quarts, i el guanyador es veurà les cares amb el vencedor del Complutense - Club de Campo, que es juga a la una. L'últim partit de quarts serà a les cinc entre el Polo i l'Atlètic Terrassa, i qui passi jugarà contra el campió de l'eliminatòria del Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.