El Junior femení jugarà la final de la Copa de la Reina aquest diumenge després de superar el Polo


  • Comparteix:

L'equip femení del Junior disputarà aquest diumenge a les onze de la matí la tercera final consecutiva de la Copa de la Reina d'hoquei herba davant el Club de Campo a València. Les blau-i-negres han superat còmodament (4-0) el Polo en un matx ple d'efectivitat atacant amb gols d'Anna Gil, Cristina Guinea, Carlota Petchamé i Mariona Serrahima.

El Junior arriba a la final de la Copa de la Reina després de guanyar amb molta superiotat el Polo en un partit que ha quedat gairebé tancat en els dos primers quarts amb un 3 a 0 inicial. Anna Gil amb un gir brillant dins de l'àrea ha marcat l'1 a 0 al minut 10 del primer quart. Amb aquest mínim avantatge s'ha arribat al final d'aquest primer parcial. Al segon quart, el Junior ha fet una demostració d'eficàcia atacant amb gol de Cristina Guinea amb un penal còrner i un tercer de Carlota Petchamé que s'ha convertit en una autèntica obra d'art.

Amb el 3 a 0 s'ha arribat al descans. Al tercer quart, Mariona Serrahima ha marcat de penal còrner situant el definitiu 4 a 0. Les blau-i-negres jugaran la tercera final consecutiva de la Copa de la Reina davant el Club de Campo. Les madrilenyes s'han imposat en les dues últimes edicions.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.