El Patí Hoquei Club Sant Cugat torna d'Alcobendas amb el triomf i l'ascens una mica més a prop


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat aconsegueix una victòria de mèrit a la pista de l'Alcobendas (3-5) i s'afiança com a segon classificat de la Primera Divisió un cop disputades 19 jornades. El vermell-i-negres han hagut de suar de valent per superar un Alcobendas que no ha donat mai el partit per perdut i que ha estat un ós dur de rossegar per als santcugatencs.

Veient el primer temps, pocs podien pensar en un final de partit tant ajustat com el que s'ha viscut a Alcobendas. Segon contra tercer han demostrat a la pista el seu bon moment i al final el triomf ha estat vermell-i-negre. Borja Ferrer i Pau Gilabert, aquest en dues ocasions, han estat els autors dels tres primers gols santcugatencs amb els que s'ha arribat al descans amb clar avantatge dels del Joan Carles Vadillo.

A la represa el CP Alcobendas ha afinat la punteria i ha anotat dos gols, el primer d'Aleix Vera i el segon de Gonzalo Pérez per tornar a ficar el seu equip en el partit. Però de nou Pau Gilabert ha anotat per als vermell-i-negres, tot i que la tranquilitat no ha durat gaire per banda visitant ja que Marcos López ha tornat a retallar distàncies amb un tercer gol que donava esperança al seu equip. No ha estat fins els darrers segons quan Pol Claramunt ha sentenciat amb un cinquè gol que certificava el triomf del Patí Hoquei Club Sant Cugat contra un dels seus rivals per l'ascens.

Els de Joan Carles Vadillo es mantenen segons amb 40 punts i la següent jornada reben la visita del CP Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.