El Junior torna a ensopegar en una final contra la seva bèstia negra, el Club de Campo

El femení del Junior perd la final de la Copa de la Reina (3-0) davant el Club de Campo de Madrid. De nou el conjunt madrileny es creua en el camí d'un títol i les santcugatenques sumen el tercer subcampionat consecutiu. Les noies de Joan Vidal s'han vist superades per un Club de Campo molt intens en defensa i resolutiu en atac.

El Club de Campo ha estat el just vencedor de la final. Les madrilenyes han fet valer una gran efectivitat en el llançament del penal córner, i s'han mostrat molt segures defensivament. Han sortit millor al camp les de Madrid, tot i que poc a poc les santcugatenques s'han tret la pressió de sobre i han tingut dues ocasions per marcar en un primer quart que ha acabat sense gols.

En el segon, el Club de Campo s'ha avançat en el minut nou amb un gol de Begoña Garcia, que feia justícia a un major domini de les madrilenyes, que han frenat molt bé el joc d'un Junior que no sabia com prenetrar la defensa d'un Club de Campo que ha continuat millorant arran del gol. En el tercer quart Alejandra Torres-Quevedo ha aconseguit fer el segon i posar el partit molt complicat per a les de Sant Cugat. Malgrat anar dos per sota en el marcador, a les santcugatenques els ha costat reaccionar i no ha estat fins el darrer quart quan ha estirat més les línies i ha buscat amb més insistència retallar distàncies. Però no ho ha aconseguit ni ha portat gaire perill a la porteria d'un Club de Campo que ha sentenciat amb el tercer gol, obra de Rebeca Grotte en un penal córner, que sentenciava definitivament el matx.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, creu que el Club de Campo és el just vencedor i lamenta la falta de capacitat de reacció del seu equip.

Joan Vidal

Sobretot sap greu la manca de capacitat de reacció i de superació de l'adversitat. Felicitem al rival i treballem perquè quan ens tornem a trobar no ens torni a passar com avui.

Amb el títol el Club de Campo en suma 15 i la tercera consecutiva. El Junior torna a ensopegar contra el mateix rival i per tercer any consecutiu acaba subcampió de la Copa de la Reina.