El PHC Sant Cugat cau a les faltes directes davant el Palau B i es jugarà el passi a semifinals a domicili


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení perd a la tanda de faltes directes davant l'Hoquei Club Palau B i haurà de guanyar el tercer partit a la pista palauenca per classificar-se per a les semifinals de la fase d'ascens a l'Ok Lliga. El partit ha acabat amb empat a tres i a la prórroga no s'ha mogut el marcador, i a en una desencertada sèrie de llançaments definitius les visitants han anotat un gol per cap de les locals. El tercer matx es jugarà dissabte que ve, tot i que s'ha de confirmar l'horari per coincidència amb el primer equip.

El Patí Hoquei havia recuperat el factor pista després de vèncer el primer partit als llançaments directes, però aquest diumenge la sort ha caigut del bàndol contrari al pav 2 de la Rambla del Celler. Abans, durant el temps reglamentari, Maria Rosa Tamburini ha obert la llauna per a les locals. Ara bé, les palauenques han empatat mitjançant la gran qualitat de Mariona, i el Patí Hoquei ha fet un pas enrere: l'equip visitant s'ha fet amb el domini del partit i ha tancat les de Carné darrere, i ha rubricat aquesta dinàmica amb un altre golàs de Mariona.

Les santcugatenques han tingut l'empat quan restaven tres minuts per al final de la primera part amb un penal que no ha pogut convertir Tamburini, i ha estat Blanca Soldevila qui, després d'aprofitar un refús d'un xut de Carolina Herrera, ha fet el 2 a 2. A la segona meitat, de nou han estat les visitants qui s'han posat per davant, i a set minuts per al final les vermell-i-negres han tornat a posar l'igualada mitjançant, de nou, Maria Rosa Tamburini. Tot i que el Palau ha disposat d'una falta directa a quatre dècimes per al final, s'ha arribat a la prórroga amb empat.

Durant el temps extra s'ha fet palès el gran desgast físic de tots dos equips, i el matx s'ha resolt a la tanda de faltes directes, on les de Sant Cugat han fallat tots els llançaments que han executat i les palauenques n'han tingut prou amb un encert per guanyar. El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carné, lamenta no haver aprofitat les ocasions al final de la prórroga.

Joan Carné

A la prórroga hem tingut dues ocasions que hauríem d'haver matat. Els penals son una loteria, i el tercer partit l'haurem de jugar a Palau.


El cap de setmana que ve es juga el tercer i defintiu partit de la sèrie. La previsió és que sigui dissabte, però cal acabar de concretar l'hora i dia de la cita per coincidència amb el sènior A del HC Palau al seu pavelló. En qualsevol cas, al Patí Hoquei només li val el triomf, tenint en compte que en cas d'empat no hi hauria tanda de faltes directes: passaria el Palau B pel fet de ser cap de sèrie.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.