El femení del PHC Sant Cugat es juga l'accés a les semifinals del play-off d'ascens a OK Lliga


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení visita la pista del HC Palau B aquest diumenge a un quart de dotze del migdia en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria de quarts de final del play-off d'ascens a OK Lliga. La igualtat ha estat màxima en els dos primers partits que han tingut el seu desenllaç en els llançaments directes, el primer partit per a les santcugatenques i el segon per a les de Palau.

Les de Joan Carné es juguen seguir vives aquesta temporada. Un partit a cara o creu contra el Palau B en què qui guanyi seguirà endavant en l'objectiu de pujar de categoria. En el primer partit la sort va somriure les vermell-i-negres en els llançaments directes, mentre que en el segon van ser les de Palau les que es van endur el gat a l'aigua i van empatar l'eliminatòria.

Al Patí Hoquei no li serviria l'empat dels dos primers partits, ja que en el tercer i definitiu en cas d'igualada al final del temps reglamentari es classifica l'equip que és cap de sèrie, i en aquest cas el HC Palau B. És per això que a les de Joan Carné només els hi val el triomf a la pista palauenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.