Un Junior crescut rep l'Egara aquest diumenge en un duel que promet hoquei d'alt nivell


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada disputat al Pla del Bon Aire

Imatge del partit d'anada disputat al Pla del Bon Aire

El masculí del Junior d'hoquei herba rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia l'Egara, un duel destacat entre el tercer i el quart classificat de la Divisió d'Honor. Els santcugatencs culminen d'aquesta manera el 'Tourmalet' que els ha portat a enfrontar-se amb l'Atlètic Terrassa i el Polo, amb un balanç positiu d'un triomf i un empat. Tant l'Egara com el Junior buscaran una victòria que els asseguri de manera matemàtica acabar entre els quatre primers classificats, és a dir, certificar la condició de cap de sèrie en el play-off pel títol.

Els homes de Roger Pallarols s'han refet del cop encaixat a la Copa del Rei amb actuacions convincents en enfrontaments d'alçada contra l'Atlètic i contra el líder, el Polo. L'Egara, precisament el conjunt que va alçar el títol de Copa a València, arriba a Sant Cugat després de dues victòries i amb l'objectiu de recuperar la tercera plaça que ocupa el Junior.

Els ratllats no volen permetre que el seu rival terrassenc, l'Atlètic, s'acosti a la quarta posició, i per això necessiten sumar al Lluís Serrahima davant un Junior crescut que ja ha demostrat que pot plantar cara a qualsevol rival. En el partit de la primera volta disputat al Pla del Bon Aire, santcugatencs i egarencs van empatar a dos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.