El Junior busca la revenja de la Copa contra el Club de Campo amb el premi EEM a millor equip sota el braç


  • Comparteix:

El Junior va perdre la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo / Foto: Oscar Matheu

El Junior va perdre la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo / Foto: Oscar Matheu

El femení del Junior d'hoquei herba, guardonat aquesta setmana com a millor equip sènior en els Premis Esport en Marxa, viatja a Madrid per enfrontar-se aquest diumenge a la seva autèntica bèstia negra, el Club de Campo, que va superar amb claredat les de Joan Vidal a la final de Copa disputada recentment a València. Les santcugatenques volen fer front al seu malson particular i aconseguir un resultat positiu al camp del líder i gran dominador de la Divisió d'Honor, que precisament aquesta setmana també ha estat reconegut amb la medalla d'or de l'Ajuntament de Madrid.

El Junior lluita per assegurar com a mínim la quarta posició que li donaria la condició de cap de sèrie en el play-off pel títol. Per fer-ho, tot el que sigui sumar a Madrid seria una gran injecció de moral, més enllà dels punts aconseguits per distanciar-se del cinquè i apropar-se als tres primers classificats. L'empresa és més que complicada, ja que en tots els enfrontaments recents les madrilenyes s'han imposat amb més o menys dificultats a les santcugatenques.

Sense anar més lluny, en la final de la Copa de la Reina, el Club de Campo va endosar un contundent 3-0 al Junior, i en el partit de la primera volta disputat a Sant Cugat també se'n va endur els tres punts el conjunt madrileny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.