Un masculí del Junior amb la mirada posada en la segona posició visita un Tenis que es juga la vida


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El masculí del Junior visita la RS Tenis de Santander a l'avantpenúltima jornada de Divisió d'Honor. Ja classificats per al play-off com a caps de sèrie, els blau-i-negres volen aconseguir la segona plaça per assegurar un millor creuament de quarts de final, però al davant tindran un conjunt càntabre que es juga la permanència a la categoria.

Els de Roger Pallarols no poden fallar si volen accedir com a segons en el play-off pel títol. Ara mateix hi ha un triple empat a 31 punts a la segona posició, amb el Club de Campo i el Club Egara. Després de la derrota de l'Egara aquest dissabte contra el Polo, els santcugatencs depenen d'ells mateixos per acabar segons, ja que tenen un enfrontament directe la setmana que ve contra el Club de Campo.

Per aconseguir-ho, això sí, no poden fallar al camp de l'avantpenúltim classificat, una RS Tenis que està un punt per sobre del descens i que a l'anada va caure estrepitosament per 11 a 0 contra el Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.