El Junior femení es vol refer de l'última desfeta en un duel directe contra la Complutense


  • Comparteix:

Matx important per al Junior a l'avantpenúltima jornada de la fase regular

Matx important per al Junior a l'avantpenúltima jornada de la fase regular

El femení del Junior d'hoquei herba rep aquest diumenge a les dotze del migdia el SPV Compluntense amb l'objectiu de refer-se del dur revés encaixat la setmana passada a camp del Club de Campo. Les santcugatenques són quartes amb 27 punts i les madrilenyes es troben just per sobre amb 31 punts. Tots dos conjunts, doncs, lluiten per acabar en la millor posició possible abans del play-off pel títol de la Divisió d'Honor.

Quan només queden tres jornades pel final de la fase regular, la Complutense arriba a Sant Cugat amb l'objectiu clar de sumar un triomf que li asseguraria com a mínim la tercera plaça. En canvi, en cas de victòria santcugatenca, el Junior s'aproparia a només un punt d'aquest tercer lloc i, el més important, conservaria la distància respecte el cinquè, un CD Terrassa que encara aspira a atrapar les blau-i-negres.

La igualtat de tots dos equips i la necessitat d'aconseguir un bon resultat fa preveure un duel intens i ajustat al Lluís Serrahima, un partit que pot estar marcat per previsió de pluja. A l'enfrontament de la primera volta disputat a Madrid, les santcugatenques no van passar de l'empat a zero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.