El Patí Hoquei Club Sant Cugat fa història i es converteix en nou equip d'OK Lliga


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha fet història aquest dissabte a la pista de l'Alpicat en pujar per primera vegada a l'OK Lliga després d'empatar (6-6) a la pista dels lleidatans. Els santcugatencs jugaran la temporada que ve a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal. L'equip de Joan Carles Vadillo en tenia prou amb un punt per assegurar-se l'ascens matemàtic i, finalment, toca el cel després de quedar-se dos anys a les portes de l'OK Lliga.

Després d'escoltar la botzina final, l'alegria s'ha desfermat entre els jugadors, el cos tècnic i l'afició. La pista ha estat envaida per una marea vermell-i-negra que ha ovacionat els jugadors per la feina feta i sobretot pel tercer intent que ha acabat amb un ascens històric a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Els jugadors han compartit l'alegria amb l'afició desplaçada fins a la ciutat lleidatana. Imatges per al record d'un equip que ha fet història i que ha aconseguit pujar de categoria quan encara resten dues jornades per disputar.

El matx entre l'Alpicat i el Patí Hoquei ha estat marcat pel festival de gols i anades i vingudes durant tot el partit. Els vermell-i-negres han iniciat de manera elèctrica el matx amb un 0 a 3 amb doble de Joan Farnés i una diana de Pau Gilabert. Pocs imaginaven aquest inici, però pocs també imaginaven que abans d'arribar al descans s'arribaria amb empat a 3 en uns minuts tràgics per als santcugatencs sobretot a nivell defensiu.

A la represa, l'Alpicat s'ha posat per davant en el marcador a l'inici de la segona meitat, però Pau Gilabert ha tornat a posar l'empat. Els locals han tornat a posar emoció al matx amb el cinquè, però Joan Farnés ha igualat novament per als vermells-i-negres. Restaven quatre minuts i el partit estava totalment obert. L'Alpicat ha fet el sisè en una ràpida jugada, però Pol Claramunt ha establert l'empat definitiu que certificava l'ascens a Ok Lliga. L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta la dificultat de sumar aquest punt que els ha servit per pujar a Ok Lliga.

Joan Carles Vadillo

Aquesta pista és molt complicada. L'Alpicat mai baixa els braços.


Els vermell-i-negres han seguit la festa al vestidor amb els tradicionals càntics i l'alegria del moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.