El Junior tanca la fase regular amb un ajustat triomf davant el Jolaseta abans del seu compromís europeu


  • Comparteix:

El femení del Junior d'hoquei herba tanca la fase regular amb una victòria ajustada (1-0) davant el Jolaseta, equip que descendeix de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques han tingut el control del partit en tot moment però han estat poc prolífiques a l'àrea rival i han suat per obrir una escletxa en el mur defensiu visitant. L'equip de Joan Vidal tanca la fase regular en quarta posició i s'enfrontarà al CD Terrassa en el primer partit dels playoffs. Abans, però, l'equip té la cita europea, l'Eurohockey Club Trophy, que enceten divendres que ve a Dublín davant el Lille MHC francès.

El Junior ha saltat a la gespa del Lluís Serrahima amb els deures fets, la quarta plaça a la butxaca i l'Eurohockey Club Trophy a l'horitzó. El Jolaseta, d'altra banda, arribava a la cita com a cuer, amb la necessitat imperiosa d'aconseguir els tres punts i esperar altres resultats per evitar el descens directe. Les basques s'han tancat al darrere per sortir al contraatac davant d'un Junior amb més presència, amo i senyor de la pilota, però poc encertat en els últims metres.

A mesura que han avançat els minuts, però, les blau-i-negres han trepitjat més àrea i han fregat el gol a la segona meitat. Ara bé, la superioritat del Junior no s'ha traduït en el marcador fins l'últim quart, quan Anna Riba ha foradat la rocosa defensa basca amb un gran xut des del penal-córner. Una victòria per encetar el tram decisiu de la temporada amb bones sensacions i estrenar la competició europea amb bon peu.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, explica que l'equip necessitava una victòria per començar amb bon peu el campionat europeu.

Joan Vidal

Un pre partit abans de la copa d'Europa. Hauria estat negatiu fer un mal partit abans de l'Eurohockey Club Trophy.


La setmana que ve el Junior disputa l'Eurohockey Club Trophy a Dublín. Les blau-i-negres jugaran el primer partit divendres davant el Lille MHC francès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.