El Junior supera el CD Terrassa i espera certificar l'accés a la Final a Quatre aquest diumenge

L'equip masculí del Junior d'hoquei herba guanya (2-1) el CD Terrassa en el primer matx dels quarts de final de la Divisió d'Honor. Gabi Dabanch ha avançat els blau-i-negres al primer minut de joc, però els egarencs han empatat en el tercer quart. Javi Garcia ha certificat el triomf en els darrers instants a través d'un penal córner. El Junior agafa avantatge en el sumatori del primer partit i ara ha de certificar l'accés a la Final a Quatre en el partit d'aquest diumenge a l'una del migdia, novament, a l'estadi Lluís Serrahima.

El Junior ha fet un dels pitjors partits de la temporada amb un joc molt previsible davant un CD Terrassa que ha tingut més domini del joc, tot i que les ocasions més clares han estat per als locals. Els blau-i-negres han deixat d'exercir la pressió habitual sobre la sortida de pilota del rival i han patit molt en els quatre quarts. Només començar, Gabi Dabanch ha obert la llauna, però amb el pas dels minuts, els egarencs han tingut el control del joc.

Els dos primers quarts han destacat per les clares ocasions de gol de tots dos equips. En el tercer quart, els egarencs han aprofitat un refús per empatar. El darrer quart, amb els dos equips sense control de joc, s'ha convertit en anades i vingudes constants dels dos equips. Javi Garcia, després d'aprofitar un penal córner, ha avançat els blau-i-negres. El partit s'ha acabat amb aquest mínim avantatge per als locals.

El Junior i el CD Terrassa es tornen a veures les cares aquest diumenge a camp santcugatenc amb l'accés a la final a quatre en joc. De moment mínima renda per als blau-i-negres.