El Junior femení fa història i es classifica per a la final de l'Eurohockey Club Trophy


  • Comparteix:

El Junior femení jugarà la final de l'Eurohockey Club / Font: Cedida

El Junior femení jugarà la final de l'Eurohockey Club / Font: Cedida

L'equip femení del Junior d'hoquei herba disputarà la final de l'EuroHockey Club Trophy aquest dilluns a un quart de cinc de la tarda davant el Holcombe anglès a Dublín. Tots dos conjunts han liderat els grups de la fase prèvia amb tres victòries. Les angleses són les vigents subcampiones de lliga i algunes de les seves jugadores són internacionals amb Anglaterra.

Cita històrica

El Junior afronta el partit més important de la història recent a Europa. Les santcugatenques, vigents subcampiones de Lliga i Copa de la Reina, es juguen l'Eurohockey Club Trophy, la segona competició europea de l'hoquei herba. Les de Joan Vidal han liderat una brillant fase de grups amb tres triomfs davant el Krylatskoye (5-0), el Lille (7-0) i el Monkstown (2-0). La capitana del Junior, Carlota Petchamé, desitja que la copa vingui cap a Sant Cugat.

Carlota Petchamé

És un orgull arribar fins a la final. Volem que la copa arribi a Sant Cugat.


El rival, el Holcombe

Per alçar el títol, el Junior haurà de batre el Holcombe, que ha finalitzat subcampió de la Premier Division anglesa en les dues últimes edicions. El Holcombe ha liderat el grup A de la competició europea també amb triomfs còmodes davant el Sumchamka (4-0), el Grodno (4-2) i l'Slavia de Praga (7-0).







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.