Junior i CD Terrassa lluiten per tercera vegada per un lloc a la Final a Quatre de la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El Junior i el Terrassa es veuen les cares de nou / Font: Ramon Gibert | Rfeh.es

El Junior i el Terrassa es veuen les cares de nou / Font: Ramon Gibert | Rfeh.es

El Junior femení d'hoquei herba s'enfronta per tercer any consecutiu als quarts de final de la Divisió d'Honor al Club Deportiu Terrassa. Les de Joan Vidal, que arriben a la cita després d'haver-se quedat a les portes d'alçar el primer títol continental a l'Eurohockey Club Trophy, cerquen la tercera Final a Quatre consecutiva en dos partits que es juguen dissabte i diumenge a dos quarts d'una de la tarda. Davant tindran un conjunt que l'any passat es va quedar a les portes de ser-hi, després de perdre als shoot-outs davant les santcugatenques.

Les egarenques tenen encara fresc el record del final del curs passat, quan només la sort dels shoot-outs les va fer fora de la Final a Quatre en un segon partit en què van remuntar el 3 a 1 del primer. Aquest curs, les de Terrassa han fet un pas endavant per seguir consolidant el nou projecte a Divisió d'Honor, de la mà d'un entrenador també nou, Xavi Torras. En el tercer curs de les vermelles des del seu retorn a la màxima categoria, enguany és quan ha acabat més amunt a la fase regular: cinquenes.

El Junior, de la seva banda, ha viscut una temporada més irregular que les anteriors, resultats que l'han col·locat en quarta posició. Una de les jugadores clau de l'equip, la internacional Cristina Guinea, ha assegurat que la derrota a Dublin a la final de l'Eurohockey Club Trophy encara les esperona i ensenya més.

Cristina Guinea

Crec que ens anirà bé. Aquesta vegada hem jugat molt bé, això ens anirà molt bé. Ara toquem més de peus a terra.


Per contra, el Terrassa arriba amb més temps de preparació, i el seu entrenador ha apuntat que aquest pot ser un dels factors determinants: el fet que el Junior arribi a la cita després de molts partits seguits a les cames, arran de la seva participació europea. En aquest sentit, Xavi Torras hi veu un element a favor de les seves jugadores.

Xavi Torras

No fas net amb l'acumulació de partits. Han jugat quatre partits en quatre dies, a principis de setmana estaven a un altre país jugant una competició. Això pot passar factura.


Els dos enfrontaments es disputaran a l'estadi Lluís Serrahima.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.