El PHC Sant Cugat cau a Manlleu i acaba segon classificat de Primera Divisió

Joan Farnés, golejador del Patí Hoquei

Hoquei

Publicat el 26/mai/18 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (8-2) de manera contundent a la pista del Club Patí Manlleu i acaba la temporada segon classificat de Primera Divisió. Els santcugatencs han començat manant i ho han fet fins al descans però els manlleuencs han donat la volta al matx i s'han acabat emportants els tres punts, tot i que s'han quedat a les portes de l'ascens pel triomf de l'Alcobendas, que acompanyarà el Patí Hoquei i el Calafell a l'Ok Lliga.

Al partit d'aquest dissabte hi havia dos fites en joc: la primera, determinant, saber quin seria el tercer equip que ascendiria a l'Ok Lliga, i la segona, simbòlica, definir el campionat de lliga. Doncs bé, en el partit entre el Patí Hoquei i el Manlleu cap dels dos s'han acabat emportant aquests objectius. L'Alcobendas ha guanyat a la pista del Mataró i ha acabat signant l'ascens.

El partit, a més, ha començat malament per als interessos dels d'Osona. Joan Farnés i Pau Gilabert, com ha estat habitual aquest curs, avançaven el Patí Hoquei i aquest resultat es mantenia fins al descans. A la represa, però, els osonencs s'han tret els nervis de sobre i han anat redreçant la situació: Pol Molas i David Navarro han posat l'igualada, i des de llavors ha arribat el festival golejador del Manlleu: un altre de Molas i Navarro, dos de Bigas, un de Marc Prat i un darrer de Pradell han signat el 8 a 2.

Els de Joan Carles Vadillo acaben segons amb 49 punts i el Calafell, amb 50 després de l'empat aquest dissabte amb el Tordera, es proclama campió.