El Junior accedeix a la Final a Quatre i es veurà les cares amb el temible Club de Campo

Temes relacionats

El Junior fa un partit rodó a les àrees per endur-se el primer assalt dels play-offs davant el CD Terrassa (26/mai/18)

El femení del Junior d'hoquei herba s'ha classificat per la final a quatre de la Divisió d'Honor i s'enfrontarà en semifinals al Club de Campo, vigent campió i botxí de les blau-i-negres les dues últimes temporades. Les de Joan Vidal han empatat (1-1) en el segon partit davant el CD Terrassa i han fet bo el 3-0 de dissabte per accedir a la cita decisiva del curs per tercer any consecutiu. L'altra semifinal enfrontarà l'amfitrió de la 'final four', el Polo, amb una sorprenent Reial Societat que s'ha desfet de la Complutense.

El matx d'aquest diumenge ha tornat a estar marcat per la igualtat, amb un Junior que ha anat de menys a més davant la intensitat inicial de les terrassenques. Les visitants han buscat amb insistència la porteria santcugatenca i s'han avançat al minut 10 amb un gol d'Aina Villoro que els donava ales en l'intent de remuntada. El Junior vivia amb incomoditat la pressió alta de les blanc-i-vermelles, que al segon quart han seguit generant perill i han tingut una gran ocasió per fer el 0-2 des del penal-córner just abans del descans.

El pas pels vestidors li ha anat bé al Junior, que ha trobat més presència ofensiva i ha aconseguit el gol de la tranquil·litat per mitjà de Mariona Serrahima després d'una bona acció personal de Marta Grau. L'empat ha enfonsat les esperances del Terrassa i el Junior s'ha tornat a veure amb peu i mig a la 'final four'. Davant un rival desestructurat, les santcugatenques s'han limitat a defensar amb solidesa i han gaudit de diverses oportunitats, sobretot en contraatacs i penals córner, per endur-se el triomf.

L'objectiu, però, ja estava assolit: el Junior lluitarà pel títol de lliga per tercer any consecutiu en la cita decisiva del curs. Una 'final four' que, això sí, enfrontarà les de Joan Vidal amb la seva autèntica bèstia negra, un Club de Campo que ve de penjar-se el bronze a la Copa d'Europa. Tot i això, el tècnic es mostra molt optimista.

Joan Vidal

A priori, el Club és un equip superior a la resta. Però és un partit i hem de jugar amb moltíssima ambició. Ens hem de creure el nostre potencial i jugar com sabem, perquè l'equip està en una dinàmica molt positiva, la competició europea ens ha anat bé.

La casualitat ha volgut que tant el femení com el masculí del Junior s'hagin desfet del CD Terrassa als quarts de final i s'enfrontin ara al Club de Campo. Les semifinals seran dissabte que ve a Barcelona, a les instal·lacions del Reial Club de Polo.