Joan Carné no seguirà al capdavant del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení


  • Comparteix:

Joan Carné tancarà l'etapa com a entrenador del Patí Hoquei aquest divendres

Joan Carné tancarà l'etapa com a entrenador del Patí Hoquei aquest divendres

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení, Joan Carné, deixarà l'equip a final de temporada. Carné i el club santcugatenc han decidit de mutu acord tancar l'etapa al front del conjunt sènior, però el tècnic seguirà dirigint equips del planter. L'entrenador vermell-i-negre ha estat al capdavant de l'equip sis mesos després de substituir Jaume Oms i no ha aconseguit l'objectiu de l'ascens a l'Ok Lliga.

Sis mesos de treball

Joan Carné va subsituir Jaume Oms i l'objectiu era recuperar la categoria perduda l'any passat. L'equip no va aconseguir la classificació directa per a la fase d'ascens i va haver de jugar una eliminatòria prèvia davant l'Sfèric. Després de superar aquesta ronda, però, les santcugatenques van caure eliminades als quarts de final de la fase d'ascens davant el Palau B.

Derrota cruel a la Copa Generalitat

Dos mesos després de l'arribada de Carné a la banqueta, l'equip santcugatenc va pedre la final de la Copa Generalitat davant el Voltregà B als penals. En aquell partit, la portera Cristina Eliè es va lesionar i encara no ha pogut jugar, una baixa sensible per a les vermell-i-negres en el tram decisiu de la temporada.

Últim partit

Joan Carné dirigirà aquest divendres al pav 2 davant el Cerdanyola B el darrer matx com a entrenador del Patí Hoquei. Un partit que només serveix, això sí, per decidir la cinquena i sisena posició de la Nacional Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.