Aida Antón i Laia Paredes, primers fixatges de l'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení presentarà cares noves per aquesta temporada

El Patí Hoquei femení presentarà cares noves per aquesta temporada

Les jugadores Aida Antón i la Laia Paredes, exjugadores del Sferic Terrassa, són les primeres incorporacions que el Patí Hoquei Sant Cugat femení ha anunciat de cara a la pròxima temporada. Per contra, les baixes seran les de Blanca Soldevila, Anna Espriu i Sílvia Montoro.

Jugadores d'OK Lliga

Aida Antón té 18 anys i es va formar al CH Mataró, club que va deixar l'estiu del 2017 per signar per l'Sfèric de Terrassa on el curs passat va anotar 10 gols en 23 partits disputats a l'OK Lliga.


Laia Paredes també arriba de l'Sfèric on sempre ha jugat des què es va iniciar en aquest esport. Paredes ha marcat 7 dianes en els 26 duels que ha disputat amb el primer equip a la màxima categoria estatal.

Sense tècnic

Un planter que s'està confeccionant quan encara no coneix el nou tècnic. L'anterior tècnic, Joan Carné, va deixar la banqueta vermell-i-negra a final de temporada i es farà càrrec de l'infantil B i el prebenjamí A.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.