El santcugatenc Bernat de Pablo es proclama campió d'Europa amb la selecció espanyola d'hoquei patins


  • Comparteix:

Bernat de Pablo amb el trofeu de campió d'Europa / Fo0nt: Twitter Bernat de Pablo

Bernat de Pablo amb el trofeu de campió d'Europa / Fo0nt: Twitter Bernat de Pablo

El santcugatenc i metge de la selecció espanyola d'hoquei patins, Bernat de Pablo, participa en la victòria del Campionat d'Europa. L'expert en medicina esportiva suma el seu cinquè títol internacional com a integrant del combinat nacional. El jove metge col·laborarà puntualment aquesta temporada amb la UESC, el Qbasket, el Junior, el Club Handbol Sant Cugat i el DSV-Club Voleibol Sant Cugat.

La ciutat de Sant Cugat torna a estar present en el món de l'esport. I aquesta vegada d'una forma menys habitual però no menys important. Parlem del triomf al Campionat d'Europa d'hoquei patins per part de Bernat de Pablo, metge de la selecció espanyola.
El combinat espanyol es va imposar a la final (6 - 3) a Portugal i aconsegueix així ser el vigent campió d'Europa i del món. Aquest és el cinquè campionat per De Pablo, que suma tres europeus i dos mundials.

Bernat De Pablo es mostra molt satisfet amb el títol.

Bernat de Pablo

L'estiu passat que vem guanyar a Xina i aquest anyque hem guanyat l'europeu després de dos edicions sense guanyar-lo demostra que tornem estar en la bona línia per tornar a guanyar de forma seguida


El metge destaca la intensitat del torneig, però valora que no s'ha patit cap lesió destacada.

Bernat de Pablo

Un torneig molt instensiu on hem jugat pràcticament cada dia durant deu dies i això els jugadors ho noten, per sort no hi ha hagut res més enllà de sobrecàrregues i no he hagut de treballar més del compte


El santcugatenc és un metge jove però de llarga trajectòria. Va treballar al CE Sabadell a la Segona Divisió de futbol l'any 2012, porta diverses temporades a l'Atlètic de Terrassa i des de 2009 amb la selecció espanyola d'hoquei patins. Aquesta nova temporada ha firmat pel CB L'Hospitalet, a més de col·laborar puntualment amb diversos equips de la ciutat de Sant Cugat i exercir de metge al CAP de Valldoreix i a la Mútua de Terrassa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.