El primer equip femení del Patí Hoquei debutarà visitant el CP Manlleu el 16 de setembre


  • Comparteix:

El Patí Hoquei femení debutarà a la pista del Manlleu

El Patí Hoquei femení debutarà a la pista del Manlleu

El primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) debutarà a la primera fase de la Nacional Catalana al grup A a la pista del Manlleu el cap de setmana del 15 i 16 de setembre. A la segona jornada, les vermell-i-negres rebran el Cerdanyola. Pel que fa l'últim partit de la primera fase, les santcugatenques visitaran la pista del Lloret el 16 de desembre. L'equip fa una temporada que milita a Nacional Catalana i vol intentar per segon any retornar a l'OK Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. El club espera tancar la contractació del nou tècnic.

Les santcugatenques que es van quedar a les portes de pujar a OK Lliga la passada temporada, tornaran a jugar a la Nacional Catalana amb el mateix objectiu. El conjunt vermell-i-negre ha patit les baixes de Blanca Soldevilla, Anna Espriu i Sílvia Montoro, que deixen l' equip. Les incorporacions són Aida Antón i Laia Paredes, ambdues procedents de l'Sfèric de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.