El masculí del Junior tanca la plantilla amb dos jugadors ofensius més


  • Comparteix:

Lukas Plochy amb la selecció del seu pais / Foto: Junior

Lukas Plochy amb la selecció del seu pais / Foto: Junior

El conjunt masculí del Junior d'hoquei herba anuncia dos fitxatges més per a la temporada 2018-2019. El txec Lukas Plochy i l'argentí Mauro Coria arriben per reforçar la davantera i el mig camp, tots dos joves i polivalents, se sumen al ja anunciat del també davanter Lucas Garcia, per donar un salt de qualitat a l'atac blau-i-negre.

El Junior vol potenciar la davantera aquesta temporada i per això s'ha fet amb els serveis de dos jugadors ofensius més. Lukas Plochy, txec de 22 anys, que pot jugar tant de davanter com mig, i Mauro Coria, de 21 anys i polivalent com el seu nou company d'equip.

Plochy té experiència internacional, juga amb la selecció txeca des de 2013 i ha estat vinculat les darreres temporades a equips belgues i alemanys. Pel que fa a Mauro Coria, prové del Club Alemán de Mendoza argentí.

Amb aquests dos fitxatges, sumats al de Lucas Garcia, el club blau-i-negre tanca el capítol d'incorporacions per a la temporada 2018-2019. Cal recordar que respecte a les baixes, Roger Pallarols només no podrà comptar amb el defensa alemany Tim Strüven, que torna al seu país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.