Petchamé i Guinea, pendents avui de classificar-se per a la final del mundial

El bitllet per a la final, contra Irlanda


Temes relacionats

Petchamé i Guinea, a les semifinals del Mundial d'hoquei herba ( 2/ago/18)


  • Comparteix:

La selecció espanyola, a un pas de la final del Mundial.

La selecció espanyola, a un pas de la final del Mundial.

Carlota Petchamé i Cristina Guinea disputaran aquest dissabte la semifinal del mundial d'hoquei herba amb la selecció espanyola a Londres. Les irlandeses, rivals de les Red Sticks, venen de guanyar a l'Índia (3-1) als 'shootouts'. Les espanyoles encara assaboreixen la victòria amb Alemanya (1-0) i estan disposades a arribar a la final, després de 12 anys. El partit començarà a les tres de la tarda.

Les santcugatenques Petchamé i Guinea viuran una jornada crucial per repetir la classificació del 2006, al campionat de Madrid quan eren amfitriones. En el present mundial, el combinat estatal va guanyar a la selecció belga als vuitens (3-2) als 'shootouts' i als quarts es va desfer d'Alemanya (1-0).

L'altre conjunt que ha passat a la semifinal, és la República d'Irlanda, que va guanyar a l'India (3-1) als 'shootouts'. La segona semifinal, que enfrontarà Austràlia i Holanda, es jugarà també avui a dos quarts de sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.