La 'Red Stick' Maialen García fitxa pel Junior Sant Cugat

La basca reforçarà la davantera la propera temporada


Temes relacionats

Guinea i Petchamé s'alcen amb el bronze en el Mundial d'hoquei herba ( 5/ago/18)


  • Comparteix:

García, en un partit que enfrontava el Jolaseta amb l'Egara / Foto: Jolaseta

García, en un partit que enfrontava el Jolaseta amb l'Egara / Foto: Jolaseta

La plantilla d'hoquei herba del Junior es renovarà la propera temporada amb la incorporació de la 'Red Stick' Maialen García, que abandona el Jolaseta. La basca, que acaba d'aconseguir el bronze als Mundials de Londres, es reunirà amb les seves companyes del combinat espanyol, Cristina Guinea i Carlota Petchamé, per reforçar la davantera.

La migcampista ha estat internacional 83 vegades. La jugadora de 28 anys, que anteriorment havia jugat amb la Real Societat de Sant Sebastià, deixa el RC Jolaseta de Getxo per emprendre una nova aventura a Sant Cugat.

García va entrar al Jolaseta fa dos anys, després de més d'una dècada al primer equip de la Real Societat on va sumar un títol de lliga i diversos subcampionats de lliga i copa.

Ara, García entra al club santcugatenc assaborint la medalla de bronze del campionat mundial. García, amb les santcugatenques Guinea i Petchamé van assolir la medalla després de vèncer Austràlia. Després que Irlanda els prengués l'accés a la final, les d'Adrian Lock van aconsenguir la primera medalla per a Espanya en un mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.