Beto Borregán, nou entrenador del femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat


  • Comparteix:

Borregan entrenava la temporada passada el Voltregà / Foto: Wikipedia - Andriu

Borregan entrenava la temporada passada el Voltregà / Foto: Wikipedia - Andriu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC) femení ja té nou entrenador, Beto Borregan. Segons ha pogut saber Cugat.cat, el tècnic, que fins al març estava al capdavant del primer equip femení del Voltregà, pren el relleu a Joan Carné. Borregán és un històric del FC Barcelona, on va jugar durant 18 temporades i va aconseguir una seixantena de títols, entre ells 9 Copes d'Europa, 15 OK Lligues i 7 Copes del Rei. Va ser capità del combinat blaugrana i també de la selecció estatal d'hoquei patins.

Alberto 'Beto' Borregán (Barcelona, 16 d'agost de 1977) està considerat un dels millors jugadors d'hoquei patins de la història. De fet, la Reial Federació Espanyola de Patinatge va concedir-li el 2012 la insígnia d'or en reconeixement de la seva trajectòria. També va sumar-se a l'elogi el Barça, que el 2013 va retirar la seva samarreta amb el número 21 al dorsal.

Com a entrenador, va militar al Voltregà al capdavant del primer equip femení la passada temporada. Va deixar el conjunt al març per motius personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.