Vadillo: 'L'objectiu és la permanència, però cal fer un treball de base per intentar competir bé'


  • Comparteix:

Joan Carles Vadillo és l'entrenador de l'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat

Joan Carles Vadillo és l'entrenador de l'equip masculí del Patí Hoquei Sant Cugat

Lluitar per la permanència i fer un treball de base per ser un equip competitiu són els objectius del masculí del Patí Hoquei Sant Cugat de cara la seva estrena a l'OK Lliga, la màxima categoria d'hoquei patins estatal. Així ho ha expressat l'entrenador de l'equip, Joan Carles Vadillo, en una entrevista al programa 'Esports en Xarxa', on també ha fet una valoració de les dificultats que es trobaran al llarg de la temporada. L'equip disputarà el primer partit de la competició el 23 de setembre contra el CE Lleida Llista Blava.

L'entrenador del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ha explicat quins són els reptes als quals s'han enfrontat durant la pretemporada.

Joan Carles Vadillo

Estem en una situació de molta càrrega, d'anar coneixent els rivals, de veure què canvia respecte l'any passat. Hi ha força canvis, sobretot en la intensitat del joc. Ens estem habituant.


Vadillo també ha recalcat que, abans de pensar en la permanència, 'cal treballar per ser un equip competitiu'.

Joan Carles Vadillo

Jo crec que hem de tenir l'objectiu de treballar per la permanència, però és important fer un treball de base per intentar competir bé, lluitar tots els partits i ser un equip competitiu.


L'equip ha jugat durant la pretemporada la Lliga Catalana, on no va poder accedir als quarts de final de la competició. Els de Vadillo van sumar dues derrotes, contra el Noia Freixenet i el Citylift Girona CH, i una victòria davant el CH Lloret Vila Esportiva. A més dels partits de la Lliga Catalana, l'equip també ha jugat dos amistosos davant la selecció espanyola sub-20 i el Reus Deportiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.