El Patí Hoquei Club Sant Cugat, campió de la Supercopa Nacional Catalana

Imatge del Patí Hoquei femení, campiones de la Supercopa Nacional Catalana

L'equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya la Supercopa Nacional Catalana després de superar (3-2) el Voltregà B en una final disputada a Vic aquest diumenge. Les santcugatenques, que han estrenat tècnic amb Beto Borregán, s'han avançat amb un 0 a 3, però el Voltregà ha retallat distàncies a la segona meitat. Les vermell-i-negres han defensat amb molt ordre per endur-se el primer títol de la temporada.

La nova etapa Beto Borregán s'ha iniciat amb títol per a les santcugatenques que han fet una primera part brillant amb un model de joc ben definit, sòlides en defensa i ràpida circulació en atac. Les vermell-i-negres s'han avançat al minut tres amb gol de Maria Rosa Tamburini. Les de Voltregà, tot i la seva joventut, han tingut un penal per empatar que han desaprofitat. Quan s'arribava a la mitja part, Carol ha establert el 2 a 0 que ha obert una escletxa en el marcador. El segon temps ha estat un monòleg de les de Voltregà que han insistit una vegada i altra sobre la porteria vermell-i-negra. A les acaballes del matx, Laia ha fet el tercer, a falta de tres minuts per al final.

El que ningú s'esperava ha estat la reacció del Voltregà B que en dos minuts ha marcat dos gols i ha donat emoció amb el 2 a 3. Darreres oportunitats de les de Sant Hipòlit, però el títol ha caigut del bàndol santcugatenc. El tècnic, Beto Borregán, lloa la bona feina feta per les jugadores.