El Junior femení goleja el Línia 22 i es classifica per a les semifinals del Campionat de Catalunya

Les santcugatenques no ha trobat oposició davant un conjunt d’una categoria menys


  • Comparteix:

El Junior s'ha desfet còmodament del Línia 22

El Junior s'ha desfet còmodament del Línia 22

El Junior femení s'ha classificat per a les semifinals del Campionat de Catalunya després de golejar (14-0) el Línia 22 en un matx de pur tràmit per a les santcugatenques. Les santcugatenques, dirigides des de la banqueta per l’entrenador assistent Jaume Riera, esperen rival a semifinals que sortirà del guanyador entre l'Atlètic Terrassa i l'Egara d'aquest dimecres.

Les distàncies entre els dos equips han estat abismals i ja s’han plasmat en el primer quart en què el Junior ha fet tres gols i les visitants no han passat de mig camp. Marta Grau ha obert el marcador des del penal córner i Tània Escaich ha firmat els dos primers gols del seu compte particular. Anna Gil, amb dues dianes, i Estefania Piris han eixamplat les distàncies en el segon període.

A la represa, la tònica ha estat la mateixa: les locals abocades a l’atac i les terrassenques defensant-se com podien. Tània Escaich, Marta Grau i Anna Serahïma han fet els gols del tercer quart. Carol Garcia, amb dues dianes, Laia Vidosa, Tània Escaich i Carlota Petchamé han completat la golejada en el darrer quart.

L'entrenador assistent del Junior, Jaume Riera, ressalta que aquest partit ha servit per introduir novetats en el joc de l'equip.

Jaume Riera

Les jugadores han mantingut la intensitat, tot i el marcador final.


L'altra semifinal enfrontarà el Polo i el CD Terrassa. El Junior jugarà aquest dissabte a l'estadi Lluís Serrahima les semifinals davant de l'Atlètic Terrassa o l'Egara a dos quarts d'una del migdia.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.