L'entrenador del Junior Roger Pallarols publica el llibre 'Eduquem amb l'esport'


  • Comparteix:

Portada del llibre

Portada del llibre

L'entrenador del masculí del Junior d'hoquei herba, Roger Pallarols, ha publicat 'Eduquem amb l'esport', un llibre orientat a ajudar a totes aquelles persones amb fills que els vulguin apuntar a un esport. A través de 10 entrevistes a personatges del món de l'esport, com Andrés Iniesta, Enric Sebastiani, Sarai Gascón o el santcugatenc Bernat de Pablo. Pallarols, que també és professor de primària, proposa una guia a les famílies per transformar l'activitat esportiva dels fills en una activitat de creixement personal.

L'autor d''Eduquem amb l'esport', Roger Pallarols, ha explicat que aquest llibre està dedicat a 'tota la gent que té canalla al seu càrrec'.

Roger Pallarols

És un projecte de llibre que em van oferir i que em fa molta il·lusió perquè jo combino la professió d'entrenador d'hoquei amb ser professor de primària. L'he fet amb moltes ganes i crec que pot ser molt interessant per tothom que tingui canalla al seu càrrec.


L'entrenador del Junior també ha remarcat que aquest llibre explica 'com gestionar nens que comencen o s'eduquen amb l'esport'.

Roger Pallarols

Dóna quatre idees de com s'ha de gestionar nens que comencen amb l'esport o s'eduquen amb l'esport. Tot això amb deu entrevistes a persones del món molt més enteses que jo. Estic molt content.


El llibre ha estat publicat per l'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.