El Patí Hoquei Club Sant Cugat domina la Copa Monestir amb autoritat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha guanyat la 12a edició de la Copa Monestir tant a la categoria masculina com femenina. El conjunt femení ha derrotat comòdament (8-3) el Cerdanyola B i el masculí també s'ha imposat de manera ajustada (2-1) el Palafrugell. El club ha aprofitat per presentar els 30 conjunts de l'entitat.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení ha guanyat la Copa Monestir amb molta autoritat davant un Cerdanyola B que també milita a Nacional Catalana. Les vermell-i-negres han enllestit per la via ràpida el matx amb un 4 a 0 a la mitja part i després han dominat el joc amb més gols.

La Copa Monestir masculina ha tingut més emoció. El conjunt santcugatenc, que jugarà a Ok Lliga, ha superat el Palafrugell, d'Ok Plata, per un ajustat 2 a 1. Els de Joan Carlos Vadillo han ofert una bona imatge a falta de 10 dies per iniciar la competició.

El club també ha aprofitat per presentar els 30 equips des de lescola d'iniciació fins els veterans. L'acte ha servit per homenatjar l'equip femení,que va guanyar la supercopa catalana fa pocs dies, i el conjunt masculí que va pujar a Ok Lliga la temporada passada. El president del Patí Hoquei, Francesc Marzá, ressalta la bona salut esportiva del club.

Francesc Marzá

Volem seguir potenciant la base. És el futur del club.


Més de 200 integrants formen part del Patí Hoquei per a la temporada 2018-2019.


La OK Liga y la OK Liga Femenina se presentan este viernes 14 en Sant Sadurní d'Anoia
El acto tendrá lugar en las cavas Freixenet, a partir de las 20h

Este viernes 14 de septiembre, a las 20:00h, las cavas Freixenet acogerán el acto de presentación de la OK Liga, organizado conjuntamente por la Asociación de Clubes de Hockey sobre Patines (ACHP) y la Real Federación Española de Patinaje (RFEP).

La ceremonia, que contará con la presencia de representantes de las plantillas de todos los equipos de la OK Liga y la OK Liga, así como de los máximos dirigentes de este deporte, servirá para presentar las novedades de esta temporada en las máximas competiciones del hockey nacional.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.