El Junior femení es juga el passi a la final del Campionat de Catalunya contra l'Egara

Les noies de Joan Vidal arriben a aquest duel després de guanyar amb comoditat el Línia 22 per 14 gols a 0


  • Comparteix:

El Junior es va desfer còmodament del Línia 22

El Junior es va desfer còmodament del Línia 22

El femení del Junior d'hoqui herba es juga el passi a la final del Campionat de Catalunya aquest dissabte contra el Club Egara en un partit que es jugarà a dos quarts d'una del migdia al camp de les santcugatenques. El Junior arriba a aquest duel després de guanyar el cap de setmana passat al Línia 22 per un resultat contundent de 14 gols a 0. Per la seva banda, l'Egara es va classificar per aquestes semifinals amb un ajustat 1 a 0 contra l'Atlètic Terrassa.

L'entrenador del femení del Junior, Joan Vidal, ha explicat a Cugat.cat que aquest partit pot servir 'per veure en quin punt arriba l'equip per arrencar la gran competició'.

Joan Vidal

És un partit ja amb un punt de tensió competitiva i així s'ha d'encarar per poder gaudir d'una final diumenge. És un tancament dels objectius que hem plantejat per la pretemporada. Hem de veure en quin punt estem per arrencar la gran competició.


L'altra semifinal del Campionat de Catalunya enfrontarà el Polo i el CD Terrassa. Tots dos equips van solventar amb facilitat els seus partits de quarts: el Terrassa va guanyar 7 a 1 al Castelldefels, i el Polo es va imposar al Barça per 9 a 0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.