El PHC Sant Cugat fa història i debuta aquest diumenge a l'OK Lliga contra el Lleida


  • Comparteix:

Els jugadors santcugatencs celebrant l'ascens a l'Ok Lliga

Els jugadors santcugatencs celebrant l'ascens a l'Ok Lliga

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat debuta per primera vegada en la seva història a l'OK Lliga aquest diumenge a les dotze del migdia contra el Lleida Llista blava. El tècnic Joan Carles Vadillo dirigirà l'equip per tercera temporada després de l'ascens de la darrera campanya, i ho farà amb l'incorporació de Xevi Arcas, porter del Barça B, i el retorn de Jordi Gabarra després d'un any d'absència per motius laborals.

Vadillo ha explicat a Cugat.cat que l'equip 'ha fet un salt de qualitat important' gràcies a 'la seva agressivitat i el seu joc vertical'. La intensitat física i el pas endavant que han fet els jugadors per demostrar competitivitat són les claus de l'equip, segons ha dit el tècnic dels santcugatencs.




vadillo (previa llei

És un equip que en un parell d'anys ha fet un salt de qualitat important. És un equip molt agressiu, bastant vertical, molt intens. Han fet un pas endavant, han guanyat títols, saben que són un equip competitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.