El Junior femení comença la lliga amb un empat davant el Club de Campo

El Junior suma un punt davant del Club de Campo (1-1) en un partit on s'ha avançat però que ha acabat patint per puntuar. Les de Joan Vidal no han aconseguit imposar el seu joc davant un Club de Campo que ha acabat tancant-les al seu camp.

El Junior ha començat la Lliga Iberdrola sumant un punt davant el Club de Campo. Després d'imposar-se a la final de la Copa Catalunya davant el Polo (5-0) l'estrena lliguera ha estat contra un rival exigent com el Club de Campo. Tot i això, les santcugatenques sumen un punt que poden donar per bo.
El primer quart ha estat molt igualat i sense ocasions clares de gol, on ambdós conjunts han buscat el domini. En el segon, però, el Junior ha buscat avançar-se en el marcador i ho ha aconseguit gràcies a Andrea Alonso, que ha rematat sola després d'una gran jugada per banda,
A partir de llavors, el Club de Campo ha estat millor i ha dominat el tercer i l'últim quart i ha trobat el premi a la seva insistència mitjançant Alejandra Torres-Quevedo després d'un penalti-córner. Les madrilenyes han acabat tancant al Junior en el seu camp buscant un segon gol que no ha arribat finalment.

L'entrenador, Joan Vidal, es mostra satisfet amb el punt aconseguit. i ha declarat que 'els dos primers quarts han sigut molt bons' però que 'l'últim quart s'ha deixat de llençar la bola amunt'. El pròxim cap de setmana, el Junior visitarà el camp de la Reial Societat, un desplaçament que Joan Vidal ha calificat que "serà un infern." El pròxim cap de setmana, el Junior visitarà el camp de la Reial Societat, un desplaçament que Joan Vidal ha calificat que "serà un infern."