El Patí Hoquei s'estrena amb derrota a l'Ok Lliga a Lleida, però planta cara en tot moment

El Patí Hoquei ha celebrat tres gols, però ha caigut a la pista del Lleida / Font: Lleida Llista Blava

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí ha perdut (7-3) a la pista del Lleida Llista Blava a l'estrena històrica dels santcugatencs a l'Ok Lliga. Els santcugatencs s'han avançat al marcador, però els lleidatans han capgirat el marcador i han arribat al descans amb un 4 a 2 favorable per als locals. A la represa, els vermell-i-negres s'han vist superats pel festival ofensiu dels blaus.

El Sant Cugat no ha pogut començar millor el partit avançant-se al minut tres amb un gol de Joan Farnés. La resposta del Lleida, però, no s'ha fet esperar. Instants després de la diana dels vermell-i-negres, Roberto di Benedetto ha posat l'empat al marcador. Quatre minuts més tard, el Lleida ha fet palesa la seva superioritat ofensiva i ha capgirat el marcador amb un gol d'Andreu Tomàs. Tot i el control del partit dels lleidatants, l'equip local no ha posat fre i un minut després di Benedetto ha aconseguit el doblet a través d'una falta directa. Els de Joan Carles Vadillo, però, no s'han deixat intimidar i han retallat distàncies un minut més tard gràcies a Pau Gilabert. A les acaballes del primer període, el Lleida s'ha avançat una vegada més amb un gol de César Candanedo que ha posat el 4 a 2 abans de marxar al descans.

A la represa, els locals han continuat amb la mateixa dinàmica i han fet variar de nou el marcador amb un gol de Maxi Oruste. Gelabert, pels visitants, ha fet l'últim gol dels santcugatencs de falta directa a la meitat de la segona part. Un gol de Oruste i de di Benedetto han posat el definitiu 7 a 3 pel Lleida, que s'ha endut la primera victòria de la temporada.

El jugador santcugatenc David Yepes ha explicat a Cugat.cat que a l'Ok Lliga 'els equips no perdonen' i que cal 'seguir treballant i no regalar gols als rivals'.

David Yepes

No hem de canviar gaires coses. Hem de saber que si deixem que ens arribin amb facilitat a porteria, a l'Ok Lliga ningú perdona. Hem de seguir treballant i que si ens marquen és perquè ho fan bé i no perquè ho regalem nosaltres.