Un Junior amb un home més veu com l'Atlètic Terrassa culmina la remuntada als minuts finals

Els de Roger Pallarols perden 1 a 2 a casa amb dos gols de penal córner a les acaballes del partit tot i dominar el duel la major part del temps

El masculí del Junior d'hoquei herba deixa escapar la victòria en els últims minuts del partit i veu com un Atlètic Terrassa amb un home menys culmina la remuntada i certifica el 1 a 2 final a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols han inaugurat el marcador a l'últim quart després d'un gol de Lucas Alcaide, però els egarencs han sabut refer-se del cop i a través de dos penals córner quasi bé consecutius han donat la volta al partit i s'han endut el tres punts cap a Terrassa amb els gols de Santi Morera i Pol Parrilla. Els blau-i-negres sumen amb aquesta derrota tres partits consecutius sense guanyar.

Partit d'alta intensitat el que s'ha viscut aquest dijous a l'estadi Lluís Serrahima, on els dos equips arribaven al duel sense haver guanyat el seu partit anterior. El Junior ha començat el partit concentrat, portant el ritme del partit i atacant la porteria dels egarencs, que també han saltat al camp amb les idees clares. Tot i que el primer quart ha acabat sense gols, els dos equips han tingut ocasions a través dels penals córner, tot i que no s'han traduït en gols.

Si bé durant el primer quart el Junior ha estat l'equip que ha sabut dominar millor el partit, l'Atlètic Terrassa ha donat un pas endavant al segon període, comptant amb clares ocasions i tres penals córner que el meta santcugatenc ha aturat brillantment. El Junior també ha tingut l'oportunitat de marcar amb un penal córner, però la pilota s'ha estavellat en els jugadors visitants.

A la represa després del descans, partit molt igualat amb anades i vingudes dels dos equips que no han generat cap ocasió clara de gol. Finalment, a l'últim quart i quan tot semblava indicar que el partit acabaria en empat, Lucas Alcaide ha aconseguit perforar la porteria d'un Atlètic Terrassa amb un jugador menys després d'una jugada a la frontal de l'àrea petita al minut nou. Al minut 14, però, Santi Morera ha posat l'empat al marcador al desviar el xut de Parrilla després d'un penal córner. El mateix Parrilla, dos minuts més tard i a les acaballes del partit, ha culminat la remuntada dels egarencs amb un altre gol de penal córner.

L'entrenador del Junior, Roger Pallarols, ha destacat que l'equip 'ha sabut jugar el 80% dels minuts' però que els jugadors als minuts finals els hi ha 'faltat cap i disciplina'. Tot i així, el míster s'ha mostrat 'content perquè l'equip ha mostrat caràcter i ha anat a pel partit des del minut 1' i ha remarcat que estan 'preparats per l'EHL'.

Roger Pallarols

La lectura positiva que tinc és que l'equip ha sabut jugar en el 80% dels minuts. Els minuts finals hem perdut el cap i la disciplina. Davant un equip amb la qualitat de l'Atlètic això ho pagues.

La sensació que m'ha transmès l'equip és de caràcter, d'anar a pel partit des del minut 1, de saber a què juga. Jugarem a l'EHL contra equips molt competitius però estic convençut que estem preparats.