El PHC Sant Cugat veu com el Reus Deportiu li remunta i continua sense sumar a OK Lliga

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (2-3) davant el Reus Deportiu a la segona jornada d'OK Lliga. Els santcugatencs han deixat escapar un avantatge de dos gols al descans i han vist com els reusencs remuntaven el matx a falta de pocs minuts.

El partit ha tingut una part per a cada equip. El primer temps ha estat per als santcugatencs, que han tingut més ocasions i ha sabut muntar perilloses contres que han sorprés als reusencs. Pau Gilabert ha fet el primer gol aprofitant una falta directa i abans d'acabar Gabarra ha fet el segon enviant al fons de la porteria una bola refusada. Semblava que el partit es posava de cara per a un PHC Sant Cugat molt intens i que sabia frenar el joc del Reus Deportiu.

En el segon temps el conjunt visitant ha passat a dominar i ha escurçat distàncies amb un gol de Rodríguez, un dels homes més perillosos del Reus Deportiu. Precisament el mateix Rodríguez ha estat l'autor del segon gol que empatava el matx i que tirava per terra l'avantatge dels vermell-i-negres. La inèrcia del joc donava més força als visitants, que han culminat la remuntada aprofitant una falta directa gairebé a les acaballes que ha sabut transformar Julià. Una jugada molt protestada pels locals, que han vist com s'escapaven els punts del pav 2 de la Rambla del Celler.

Després de dues jornades, els santcugatencs continuen sense sumar cap punt, i la propera jornada visiten l'Alcobendas.