El Three Rock Rovers, potència física irlandesa per al Junior en el debut de l'EHL


  • Comparteix:

El Three Rock Rovers, primer rival del Junior a l'EHL / Font: EHL

El Three Rock Rovers, primer rival del Junior a l'EHL / Font: EHL

El Three Rock Rovers és un conjunt irlandès que participarà per tercera vegada a l'EuroHockey League, màxima competició europea d'hoquei herba, i ho farà a la fase prèvia davant el masculí del Junior d'hoquei herba i el Racing Club de França aquest cap de setmana a Barcelona. El guanyador d'aquest grup D es classificarà per al KO 16 que reuneix els 16 millors del continent europeu.

Sis títols

El conjunt irlandès arriba a la cita de Barcelona després de guanyar sis competicions aquesta última temporada. Els irlandesos s'han imposat a l'Irish Champions Trophy, per segona temporada consecutiva, l'Irish Senior Cup i els campionats provincials de Neville i Mills Cup. El Three Rock Rovers també s'ha imposat a l'EuroHockey Club Challenge 2 a Geòrgia.

Jugadors destacats

L'equip manté l'estructura de la temporada passada amb jugadors de gran nivell com Mitch Darling, Daragh Walsh, Jody Hosking, Luke Madeley i Jamie Carr. La baixa més destacada és la del sudafricà Richard Pautz que ha tornat a la seva terra.

Anteriors participacions a EHL

Els irlandesos han participat a la darrera edició de la KO 16 on van caure a vuitens de final davant el Saint Germain per 3 a 2. A la 2008-2009 també van participar a la competició.

L'entrenador, Roger Pallarols, ressalta el potencial físic dels irlandesos.








Roger Pallarols

Els irlandesos són un equip molt fort i amb alguns internacionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.