El Junior femení goleja el CD Terrassa en un partit rodó

El Junior ha guanyant de manera clara al CD Terrassa (5-0) en un partit que ha dominat de principi a fi i on ha destacat en la seva solidesa defensiva i eficiència de cara a porteria. Les de Joan Vidal segueixen imbatudes i visitaran la setmana que ve al camp del Polo, líder.

El Junior femení ha donat un cop d'autoritat vencent per un clar 5-0 al CD Terrassa. Les santcugatenques no han patit en cap moment i han sigut dominadores del partit. Tot i que el conjunt visitant ha intentat pressionar la sortida de les blau-i-negres, les de Joan Vidal han sortit còmodes i han marcat el primer gol a les acaballes del primer quart, després d'una gran jugada de Petchamé.

Durant el segon, ha continuat el domini de les locals i Laura Bosch ha marcat el segon gol aprofitant una bola morta dins l'àrea
Ja en el tercer quart, que ha tingut la tònica de tot el partit, amb una absoluta superioritat del Junior i una gran pressió, Tània Escaich ha sentenciat el partit culminant una internada per la banda dreta.

A l'inici de l'últim quart, de nou Tània Escaich ha aconseguit marcar i el seu doblet particular. Abans del xiulet final, i mitjançant un penal - còrner, Mariona Serrahima ha arrodonit la golejada.

L'entrenador Joan Vidal s'ha mostrat molt satisfet amb el resultat i ha destacat que 'no és gens fàcil fer 5 gols a un equip d'aquest nivell i el joc rodó' mostrat.

La pròxima jornada el Junior dispuitarà un partit vital al camp del Polo, líder la Lliga i un dels favorits a endur-se el títol.

Joan Vidal

Resultat boníssim, no és gens fàcil fer 5 gols a un equip d'aquest nivell i el joc,rodó, no per relaxar-se sinó per estar convençuts del que estem fent, l'equip molt compacte defensivament i penso que consistent amb la bola, l'hem gestionat bé i hem concedit poques ocasions.