Un PHC Sant Cugat rebel en el debut al Palau Blaugrana rep elogis tot i encaixar una golejada

Pau Gilabert, a l'esquerra, en una acció davant Marc Gual / Font: Víctor Salgado - FCB

El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena al Palau Blaugrana amb una contundent derrota (9-4) davant el FC Barcelona a la cinquena jornada de l'Ok Lliga. Tot i el resultat, han estat els santcugatencs els primers a avançar-se, amb un 0 a 1 que ha donat tres minuts de glòria al Patí Hoquei en el seu debut al temple culer. El caràcter valent i directe dels de Vadillo ha rebut elogis d'Edu Castro, tècnic del Barça, que ha agraït 'l'atractiva proposta de joc' dels vermell-i-negres i ha assegurat que 'era qüestió de temps que el Sant Cugat ascendís a l'Ok Lliga i és qüestió de temps que s'hi mantingui'.

Sorpresa inicial amb el gol matiner dels santcugatencs al minut 5 quan Pau Gilabert ha establert el 0 a 1. Els blaugranes han tingut una reacció fulgurant amb doblet de Pablo Álvarez, al minut 7 i 8, que ha certificat el 2 a 1. Abans d'arribar al descans, Joao Rodrigues i Marc Gual han fet el tercer i quart gol respectivament. A la represa, dos gols inicials del local han pujat al marcador i amb el 6 a 1 al lluminós, els santcugatencs han seguit competint. David Martinez, a cinc minuts del final, ha retallat distàncies amb el 6 a 2. Els blaugranes han tornar a prèmer l'accelerador i han fet tres gols més. Cesc Maideu ha tancat el marcador amb el 9 a 3 final.

Els santcugatencs ja preparen des d'aquest dimecres el partit de dissabte davant el Voltregà que té quatre punts, tres més que els santcugatencs. El matx serà a dos quarts de nou del vespre al Pav 2.

El tècnic del Patí Hoquei, Joan Carles Vadillo, ressalta la bona feina del conjunt, tot i el resultat final.

L'entrenador del Barça, Edu Castro, ha lloat el joc del Patí Hoquei i augura que el conjunt santcugatenc es mantindrà a Ok Lliga.

Joan Carles Vadillo

Una bona opció hagués estat pujar la defensa, però no estem preparats per plantejar aquest tipus de partit.