El femení del Junior suma un important triomf a domicili en la seva visita a Santander


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení del Junior guanya per la mínima (0-1) el RS Tenis de Santander a la sisena jornada de Divisió d'Honor. En un bon primer temps, les santcugatenques s'han avançat amb un gol d'Anna Gil i en tot moment han tingut controlat el partit, tot i jugar fases de la segona part amb inferioritat.

Les blau-i-negres han tornat amb els tres punts d'una complicada visita al RS Tenis en un matx en què la pluja i la pedra han dificultat el joc i les de Joan Vidal han sabut ser pràctiques per endur-se el triomf. El primer temps ha finalitzat amb un mínim avantatge santcugatenc gràcies al gol d'Anna Gil, tot i que el Junior ha disposat d'ocasions per fer el marcador més ampli.

En el segon temps el partit ha canviat un mica, amb més imprecisions i situacions de partit que han deixat a les santcugatenques amb inferioritat en alguns moments, però el conjunt blau-i-negre ha sabut controlar la situació i tornar de Santander amb els tres punts.

La següent setmana les de Joan Vidal reben el Club Egara. El Junior és cinquè amb 11 punts.








Joan Vidal

Hem fet una molt bona primera part, per poder acabar amb més gols. El camp era difícil, ha plogut molt i fins i tot ha caigut pedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.