El Junior femení empata al camp del Taburiente i acaba la primeera volta en tercera posició

Hoquei

Publicat el 25/nov/18 per Joan Garcia

L'equip femení del Junior ha empatat (1-1) al camp del Taburiente a la vuitena jornada de la Lliga Iberdrola d'hoquei herba. Les santcugatenques han igualat el matx a falta de set minuts per acabar el partit a través de Fernanda Flores de penal. Les blau-i-negres tanquen la primera volta de campionat en tercera posició.

El Junior ha esgarrapat un punt valuós al camp del Taburiente, un camp molt complicat i on les de les Canàries s'han fet molt fortes. Les locals, cinquenes, han sortit com un tro i s'han avançat en el primer quart. El Taburiente ha aprofitat les errades de les santcugatenques per generar perill. A la represa, les de Joan Vidal han exhbit més possessió de pilota i han aconseguit el premi del gol. El Junior tornarà a la lliga el 24 de febrer al camp del Club de Campo. El tècnic, Joan Vidal, ressalta l'esforç de l'equip per sumar el punt i el domini de jocs dels dos darrers quarts.