El Patí Hoquei deixa escapar un 2 a 0 amb el Noia i acaba perdent en el segon temps

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-3) davant el Noia Freixenet a l'11a jornada de l'OK Lliga. Els de Joan Carles Vadillo fa una primera part molt efectiva i amb gols de Joan Farnés i Pau Gilabert s'avancen per 2 a 0. A la represa, els visitants remunten amb tres dianes en un matx ple de polèmica arbitral. Els vermell-i-negres són dotzens, a un sol punt de la zona de descens.

El Noia ha sortit molt endolllat en els primers minuts de partit, però el Patí Hoquei s'ha refet ràpidament amb un joc molt vertical i sense cap tipus de por davant un rival que disputa competició europea. El binomi Yepes i Gilabert ha funcionat en el primer gol dels santcugatencs que ha marcat Pau Gilabert. Els vermell-i-negres han seguit insistint i Joan Farnés ha fet pujar el segon davant el deliri del públic vermell-i-negre. Amb el 2 a 0 s'ha arribat al descans i també amb les protestes del tècnic visitant per l'arbitratge.

A la represa, el Noia ha accelerat el ritme del matx, molt més agressiu davant un Patí Hoquei molt incòmode a la pista. Els de Sant Sadurní s'han fet amb les regnes del partit i en cinc minuts han assolit l'empat amb gols de Xavier Costa i Sergi Llorca. El partit s'ha escalfat en una jugada entre Joan Farnés i Marc Grau que ha acabat amb una petita picabaralla.

Finalment Sergi Llorca de falta directa ha establert el tercer i definitiu gol.