Pol Claramunt torna al Patí Hoquei després de la seva estada a la Xina

El jugador, que va arribar procedent del Vic la temporada passada, va marxar del club santcugatenc per motius acadèmics


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Pol Claramunt / Foto: Club Patí Vic

Imatge d'arxiu de Pol Claramunt / Foto: Club Patí Vic

El jugador Pol Claramunt es reincorporarà a les files del Patí Hoquei Club Sant Cugat el proper 7 de gener després de marxar a finals de la temporada passada a la Xina per motius acadèmics. Claramunt suposarà un reforç per la plantilla de Joan Carles Vadillo, que podrà disposar d'un jugador més en les rotacions i que destaca per la seva capacitat defensiva.

Vadillo també ha destacat la polivalència de Claramunt, que en la seva primera etapa al Patí Hoquei 'va aportar molt en defensa i en aspectes ofensius també s'adaptava molt bé'. El tècnic del conjunt santcugatenc, però, ha reconegut que caldrà 'veure com arriba' i treballar el que és el joc a pista.






Joan Carles Vadillo

És un jugador que ens aportava molt en defensa. En certs aspectes ofensius també s'adaptava molt bé. Esperem poder-lo incoporar ràpid.

Joan Carles Vadillo

El que espero és que ens ajudi en tema de rotació. S'haurà de veure com torna, com arriba, tot i que ha fet un treball específic físic. Haurà de treballar el que és pista, i això porta un temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.